MENÚ DIARI
DE DIMARTS A DIVENDRES
PRIMERS
AMANIDA AMB FORMATGE FETA, BACO, CODONY, CROSTONS, PASTANAGA, FRUITS SECS I VINAGRETA DE NABIUS
AMANIDA DE CIGRONS AMB OU DUR, VENTRESCA DE TONYINA I VINAGRETA DE SESAM
CARPACCIO DE BACALLÀ AMB GRANET D'AMETLLA I OLIVADA
AJOBALNCO AMB ANACARDS TORRATS
RIGATONI AMB SALSA DE CEPS
ALBERGINIA AL FORN AMB FORMATGE BRIE GRATINAT, OLIVADA, TOMAQUET CONFITAT I FRUITS SECS
PESOLS OFEGATS AMB PERNIL IBERIC I OU A BAIXA TEMPERATURA
RAVIOLIS DE FIGUES I FORMATGE PECORI AMB OLI DE NOUS, MEL I PARMESÀ
CRUIXENT D'ESCALIVADA AMB FORMATGE DE CABRA
REMENAT D'OUS AMB SOBRASADA I FORMATGE BRIE
STEAKTARTAR (3.5€ SUPLEMENT)
SEGONS
CUIXA DE POLLASTRE AL ESTIL SENEGALES AMB SALSA DE CACAHUET
PEUS DE PORC A LA BRASA AMB ALL I JULIVERT
HAMBURGUESA A LA BRASA AMB FORMATGE CHEDDAR, CEBA CONFITADA, SALSA DE VI DOLÇ
ROASTBEEF AMB OLI DE MOSTASSA
CARPACCIO DE BOU AMB FORMATGE PARMESA I CREMA DE MODENA
GALTA DE PORC A BAIXA TEMPERATURA AMB SALSA OPORTO
ENTRECOT DE VEDELLA BLACK ANGUS D'URUGUAY A LA BRASA (350GR) (8.00€ SUPLEMENT)
BACALLÀ AL FORN AMB SALSA DE TOMAQUETS CONFITATS I ENCURTITS
POPETS SALTEJATS AMB CEBA I PEBRE VERMELL
SALMÒ A LA PLANXA AMB GUACAMOLE, CUS CUS AMB WAKAME I SALSA TERIYAKI
POP A LA BRASA AMB PARMENTIER I TOMAQUET CONCASE AMB FAVETES (7.5€ SUPLEMENT)
POSTRES
IOGURT AMB MELMELADA DE NABIUS
MATÒ AMB MEL I NOUS
GELATS A TRIAR
FRUITA NATURAL (PINYA, PLATAN I MELO CON SOPA DE SANDIA)
FLAM DE FORMATGE DE CABRA
FLAM D'OU
PUDDING DE LA CASA
PASTIS DE FORMATGE AMB MELMELADA DE NABIUS
BROWNIE DE XOCOLATA I REMOLATXA
MOUSE DE XUIXO DE CREMA
POMA AL FORN FARCIDA DE CREMA CATALANA
SOPA DE PINYA AMB GELAT DE COCO (2.00€ SUPLEMENT)
COULANT DE XOCOLATA AMB GELAT DE VAINILLA (3.5€ SUPLEMENT)
NOTA: NO ES POT COMPARTIR UN MENÚ
Al.lergens consulteu personal de sala
NOTA: NO ES POT COMPARTIR UN MENÚ
al.lergens consulteu al personal de sala